Ons Verhaal

Oma Ietje bestaat echt!

Ze is mijn (Lilian) oma. Door mijn passie voor fotografie ben ik mijn oma gaan fotograferen toen ze in het tehuis ging wonen. Met de fotoportretten krijgt ze een prominente plek in onze zaak. Het ondernemerschap heeft altijd in mijn bloed gezeten. Met Oma Ietje komt mijn voorliefde voor kunst, ondernemerschap en mijn horeca achtergrond helemaal samen!

Ik (Carla) ben een familiemens en heb me jaren lang vrijwillig ingezet voor oma’s in een tehuis. In Oma Ietje kan ik mijn bakkunsten en gastvrijheid kwijt. Mijn droom om een eigen koffiezaakje te starten is ontstaan toen ik in Stockholm studeerde. In de huiselijke koffiezaakjes met Zweedse traditie heb ik besloten om dit ooit zelf te gaan starten!

Nadat we jaren gewerkt hebben in het bedrijfsleven hebben we beide besloten om onze dromen samen in Oma Ietje waar te gaan maken!

Voor ons staat Oma Ietje voor schandalig lekkere taart, heerlijke koffie, ontbijt en verse lunch. Met lokale kunst aan de muur en tweedehands meubels creëren we een huiselijke sfeer. Met onze zaak stralen we betrokkenheid en gezelligheid uit. We geven mensen een welkom gevoel.

Mede door crowdfunding hebben we onze droom mogelijk gemaakt, zie hiervoor ons wervende campagne filmpje!

Wij staan voor kwaliteitskoffie, verse lunch & schandalig lekkere taart. We exposeren lokale kunst en kopen zoveel mogelijk lokaal in!