ZONDAG 18 DECEMBER | MELODY MENU – CHRISTMAS FEAST

07 dec ZONDAG 18 DECEMBER | MELODY MENU – CHRISTMAS FEAST

Het eerste jaar Melody Menu zit er alweer bijna op en dat mag gevierd worden! Voor onze trouwe supporters hebben we weer een lekker portie heerlijkheid: maar dan nog net wat intiemer…

Op zondag 18 December nodigen we jullie uit om aan tafel te schuiven voor een speciale kerst editie. Een beetje opscheppen kunnen wij wel, jullie toch ook? Daarom is er een lopend buffet inbegrepen bij de entree prijs. Samen eten is immers olie voor de vriendschap!

Bij een bord vol soul food hoort natuurlijk ook de fijnste soul muziek, deze keer geserveerd door Les Cooles de Ville. Deze band bestaat uit verschillende helden die hun sporen in de muziekscene al ruimschoots verdiend hebben middels hun samenwerkingen met o.a. Pete Philly, Giovanca en Wouter Hamel. Met hun sound, die een crossover is tussen jazz, soul en hiphop is, zullen ze je de perfecte soundtrack voor deze avond voorschotelen.Warmer kunnen we het niet maken!

Track Les Cooles de Ville
https://www.youtube.com/watch?v=Ihyr4elDq3M

Het event wordt gehost door onze eigen Yve Baya, Ook is resident-dj Brian AllOne er weer bij om ons lekker op te warmen met de heetste plaatjes.

Warme muziek, een intieme setting én een lopend buffet, verwacht een sexy en knusse avond om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Dresscode: Ugly christmas sweater!!

RSVP only!! Er zijn beperkte plekken dus stuur zsm een mail naar: Info@melodymenu.com

Entree: 10 euro – Eten inbegrepen – BEPERKTE PLAATSEN!
Tijd: 18:00 – 23:00
Locatie: Oma Ietje
Heesterveld, Metrohalte Bullewijk

Geen reactie's

Geef een reactie